info

faq

SLEEPLESS 2023 vindt plaats op de locatie: P. van Ostaijenlaan 6, 2540 Hove. In de zaal van Tjok Hove!

Het evenement staat gepland op 3 november 2023.En zal doorgaan van 21u tot 03u. Noteer deze datum dan ook in je agenda!

Is er een minimumleeftijd om deel te nemen aan SLEEPLESS? Ja, om deze editie van SLEEPLESS veilig te laten verlopen, moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Iedereen die in het jaar 2007 geboren is en dus 16 wordt in 2023 zal ook toegang krijgen tot het event. 

Let op: wij serveren geen alcoholische dranken aan mensen onder de 16j!

Moet ik mijn identiteitsbewijs meenemen? Ja, bij de ingang van het evenement wordt je identiteitsbewijs gecontroleerd. Zorg ervoor dat je dit altijd bij je hebt, anders krijg je geen toegang.

Zijn er specifieke regels voor gedrag op het evenement?

Natuurlijk! SLEEPLESS is een feest voor iedereen, en we verwachten van al onze gasten respectvol gedrag. Racisme, seksuele intimidatie, geweld,  wapens (en al wat met een wapen kan worden gelijkgesteld), drugs en eigen drank/eten zijn ten strengste verboden.

Is er een vestiaire beschikbaar? Ja, er is een vestiaire aanwezig waar je je jas en persoonlijke spullen veilig kunt opbergen, deze kost 2€.

Sommige van onze tickets bevatten al een Vestiarebon, en zullen deze dan ook al ontvangen aan de ingang!

Is er eten beschikbaar op SLEEPLESS? Ja, we bieden de mogelijkheid om eten te bestellen, zowel vegetarische als niet-vegetarische opties, zodat je tijdens het feest kunt genieten van heerlijke snacks.

Sleepless respecteert de privacy van zijn website-bezoekers, in het specifiek de rechten betreffende het processeren van persoonlijke data. Het is dan ook daarom dat wij een zo volledig mogelijk, transparant privacy beleid geformuleerd hebben betreffende het processeren, het beheren en het aanpassen van uw persoonlijke data.